Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Színei egykori szivárványos Noé bárkája embereinek után
  2017-02-03 15:35:48, péntek
 
  Szabó István karcsai analfabéta nagyvőfély gyűjteménye szerint, amit ki akartam adni Noé bárkája, egykori Illés zenekarával már akkor járva kis fehér kutyás Gulyás állandó kommunizmust játszó özönvizével pusztították el az Oroszország előtti ismeretlen világ jelenlegi kék-piros vatikáni ufói előtti világban élő tökéletes embereket, Kohárik Isten népével vigyázva rájuk, meggyalázták őket gyertyáik bevetésével, majd eltörték minden részüket Lázár Stefánia vérengző kannibalistáinak jeruzsálemi már meglévő egykori démonokból vérrel nemesedő iszonyatával a fertelemnek nemi kivégzőivel holtukban is gyalázva együtt járva Yosé elektromos legyeivel Szabó István lyukas szívű egykori Vénusz támadó Illés által megsebesített sántáival együtt a halálnépnek Zsókáival a kacsaszájúaknak, egyik nekem hozott fordítása szerint a törökök előtti emberek élte világok felszámolása, megevése után a fordítása alapján Cseh Károlynak, ami mindent tudott, ezt mondta nekem a besenyői reikis, ekkor helyette is bevittek Túri Ferenc pesti orvosaival az űrszörnyekkel berendezett I-es pszichiátriára. A fordítás szerint, ami most nem jut eszembe iszonyatos hideg szél támadta meg az embereket, majd jött a hó, a fagy, kis fehér kutyás noé özönvize, melyben megfulladtak az emberek, első fái mohamednek így kerültek Ázsia területén elhelyezésre.
Vaszlej Mitta, Christian Morgensein fehér lovas most megmentett, Herta Steiner állandó híveként a jövő népével, mint amik azt hirdetik, biblia az egész világ, én forogtam felette, így is van.
Urs Oberlin, Silja Walter, Erich Fried, minden itt alkotója a világrészeknek, Szergej Jeszenyin, a forgószélről szóló verse a Bertalan utcának költője Peter névvel rendelkező Cseh Károlyné kövesdi pincéjében talán még meglévő összes anyagával annak, amit rajtam végrehajtottak, eltüntetve minden bizonyítékot Müller Péter Sziámival, halál hatalmas hipnózisos erővel mentem a polgármesteri hivatalba visszakérni a beadott öt könyvanyagát annak,amit maguk helyett rajtam végrehajtottak, nem látva a szemeimre, ott csúfolt az újhelyi idehozott kannibalista engem, hogy legközelebb majd egy könyvanyaggal pályázzak, ugyanakkor dotálta folyamatosan Vass Tibor forgószél-szélforgó néven Hermannba berendezett bemutatóra engem hívva kiadva esernyővel az egész miskolci Rákóczi tere Csepregi Évának értelmiség legyőzőként Ménesi cigánytelepével Vénusz áldozóként masnira kötve az esernyőjüket.

Ezzel vittek bordó köves gyűrűjével egykori istennőjüknek a Kohárik embereknek, piros-sárga ruhájában a halálnak, ami engem beöltözetett Jókai könyveihez érve a Jókai utcáján egykori kezdetnek Kohárikék gyilkosainak a ruhájába, piros-sárga holdjáró cipőjét rám adva az ott dolgozó általam észrevett Jászter Gyulánénak és a kozmetikai bolt Andi nevű dolgozójának.
A közben cigányok helyére minket vitt sokféle neveknek magyarázata szerint berendezett termékenységi törzseik cigány beállítói sorsát, tetteit, gyilkosságait állandóan így berendezve folytatták Ménesi cigánytelepével egykori Romániának a cigányok sorsát és gyalázatát.

Születésemkor kezdték el a Kohárik emberek sorsát, Nagy Anna halottal, kiválasztva Vénusz áldozással, előre kitervelten, hogy majd a lányom vezet engem koldultatásom közben a halottak helyett beöltöztetve engem Ómasztáné eper jeles ócska ruhájába a nyelvem támadója helyett, azzal a céllal, hogy idehoznak a Bertalan utcára ismételve rajtam Benkő Lajos felfoghatlan iszonyatát.
Ómasztáné ruhájának rám adásakor el volt döntve a jövőnk, a méhembe tett férjhez adásommal együtt, mivel nem ismertem a nemiségét az embereknek, kurvázásommal együtt már Ómasztáné üres szíves helyett.

A piros szín mindig a kurváké volt, sárga a halálé, ez volt Japán is.

A fekete reverendás papok Noé özönvize óta foglalták el a római egyházat Jézus feszületével létrehozva a siratófalat a halálnép által első embergyilkosság óta létrehozott indiai legyekkel és cigánysággal az ördögökkel együtt. A fekete szín örömszíne a föld vörös vérré válásának jelképeként, azzal a szándékkal, hogy a vége mindig Nagy Anna halott, állandó kíséretükként járva a földrészeket, hogy a halott éli túl az emberek elevenen elrohasztását Bodrogköz teljes egészével és Pálházával, Pázsittal, a római egyháza a Magas-hegyi istennek fekete ruhában hagyta őket járni, fekete kendővel kellett a templomaikba menni, mert a halált jelentették a varjakkal együtt az egész világon.

A Kiliánban még rám adták berendezve a saját butikot a földönkívüliek almazöld kosztümjét, ismételni akarták rajtam a végrehajtott tetteiket, kivégzésükkel együtt, de nem tudták, mert közben a halálnépe Müllernek megérkezett.

A Csízi butikban vásárolt szép mintás ruha, amit szégyelltem, mert eltakarta a derekamat Felföldi Gábor szőke három gyerekkel már nagyon régen megjelölt nekem Gábor által bemutatott Müller halálnép ruhája volt, amit békén hagyásuk mellett rám adtak.

A zöld színű pulóver, amit nem akartam felvenni az Árpád utcán, mert irtóztam a zöldtől, Kopcsikné Ménesi cigányáé volt, amikkel együtt árulták ki Hogya Máriáékkal a már teremtett embereket egész Újhellyel.

Minden ruhámat feltettem 2001-ben a babákkal együtt,macikkal együtt az internetre, levette a Borsod Online, mert tudták, hogy ezek a ruhák és babák mit jelentettek.

Amit szerettem, mint a kínai nadrágot, pár ruhát, mint amit nem vettek észre és megengedtek nekem, zöld szoknyát, egyből elvették tőlem Hornyák Babiék, Hársfalvi Joli Keresztesi népével csúfolva engem, hogy Katika sajnálja tőlük a ruháit.

A szivárvány szövetség kis fehér kutyás Noé vízözöne után keletkezett égi szivárványként azzal a szándékkal, hogy eső után mindig napsütésben megjelenik a szivárványa a kis fehér kutyásnak.

A lila színt nem szerettem, ebbe 1990-ben öltöztettek be, én úgy írtam meg, hogy örök asszonyé, ami Bestia béka ruhája volt, amivel együtt járták el a világrészeket örök Évájával Moór Mariannával.

A szürkétől féltem, mert mindig búcsúzást jelentett, Demjén szürke szőnyegbombáját jelenti.

A kéket munkásruhaként nem szerettem, az elektromos munkásosztály színe volt.

A sárgát soha nem vettem fel, mert féltem tőle, mint sárga halál színétől Ménesi cigánytelepének.

A rózsaszín ruhát szintén nem vettem fel, mert kihívónak találtam, ez Zoltán Erika japán gésa ruhája volt, a kék törökök Hagia sophiás fekete kereszten hét rózsás Moór Rogeré.

A fehér ruha volt a kedvencem, ezt mindig összesárgították, Kaposvári Sándor egykori kurva már ügyvéddé vált démonjával a fehér kosztümömet elkunyerálta.

A fekete overáll, amit rám adtak, ufónépét jelentette velük járva Dojcsák Ibolyának.
A kék overáll, amit rám adtak az akkor berendezett Kalocsainé szőke Ménesi cigánytelepének benzinkutasainak ruhája volt.

A klottgatyája a tornázásnak Bocskorra szándékosan volt fordítva feladva, amiért támadtak, mert elölről kezdte Benkő Lajos sorsát Vénuszon.

A mintás ruhákat soha nem állottam, mert úgy éreztem, hogy ezek a közönséges embereké.

Undorodtam a pettyestől, mint Katicáé, a csíkostól, mind földigilisztáé, a pepitától, amiben Friderikusz helyett dolgozni zavart Müller, kék szandált adtak rám fehér margaréta jelével Törőcsik Marinak.

A bordás földig érő fekete ruhája Bordás Irénnek, mint Noé özönvize óta megbolondult kannibalistának hatalmas viharral kísérve engem, mikor felvettem ezt a ruhájukat, amit berendeztek butikkal, amket felszámoltak utána Bordás bemutatása mellett a médiájukban, hogy megbolondult, ismét támadva miatta NOé özönvize volt az idetett Gulyás kis fehér kutyásnak.
Szintén őt vetették be, amikor a romániai temetői halottaknak üzentek, akik nem halnak meg, mint egykori sátán népei, nem tudták,hogy itt Vénusz áldozás történik.

A Brigitte Bardothoz szándékosan vitt macskája Zalatnaynak fotóját betették a rock-évkönyvbe a Jókai utcán berendezett nyíregyházi Árvay zsidóival árulva, rám adták a fehér-zöld csíkos nadrágját Brigitte Bardot halálnak, ekkor rongálták meg végleg a fogaimat, sárga színnel folytattam tovább a ruhái közben MÉnesi cigánytelepe sorsa közben a világ-könyvtárát Szabó lyukas szívűnek Lázár állandóan nálunk lévő Ómasztánét berendező kannibalista felfoghatatlan világmésáros sorsát rajtam végrehajtó kannibalistával már Ménesivel együtt.
Így történt meg, hogy mikor megjelentem valahol, mint a Jókai utcán, jött Kopcsik három cigánnyal megjelölve, Szajkó Katalin Lázárékkal, Szajkó bocsánatot kért Kopcsiktól, majd megtisztulva Vénusz áldozással férjhez adták, fogait újították készülve a jövőre MÉnesi cigánytelepével.

Ménesinek nem lehet visszaadni a rengeteg eleven rontását a testemnek összes fertelmével együtt, amit végrehajtott leszbik és buzik helyett, nemi kivégzők helyett, Kőrössy Katalin nemi kivégző szőkéje helyetti égetésésével a nemi szervem helyének MÉnesi által, az itt felvonultatott cigány pináival együtt Bodorné Ágnes Rákóczi téri cigányainak. Ezeket csak elégetni lehet.

A rám adott fehér-zöld short Rácz Melindáé és Pesten élő egyszer lejött Beáta nevű nemi gyilkosaié volt még a kezdetén a Hecskének, együtt Erdős Évával és Jánossal, félkarú apjával, sorsa végrehajtásával karom levágási szándékával MÉnesinek.

A kék színű táskámhoz vásárolt trapéz kék cipő, a fehér menyaszonyi cipő a földönkívüliek ruhája volt a táskájával együtt a karcsai Szabó Irénnek, akinek kíséretét jelentette Ardó családdal együtt az oroszban lévő Ufónép.

Ménesi akkor sem nyugodott, amikor az ufónép almazöld kosztümjét berendezték hozzám, itt megállította az orosz ufónép és elment, mert megérkezett Müller a halálnéppel. MÉnesi végig ott volt a cigányaival Bodornéval, felvetette velem a kosztüm tetejét, ki volt minden részem, így vitt engem az utcára megmutatni mindenkinek, hogy én vagyok Ómasztáné saját kurvájuk.

Még itt rám adták a menta kabátját Ardójuk által küldve nekem, amin csodálkoztam, mert nem tudtam kiejteni a nevét sem, Herman Ottó környezetellenes csapásainak folytatásával Öregszik könyvével Mátainé Katikának, amelyik népe helyett engem nem szerethetett senki sem. Szendreivel, Orosszal, Némettel, Juhász Piroskájával Libiának, Molnár Csillájával Német szívelvevőilvel Pálffy Gyula apa támadóinak teljes egészével Kalináékkal együtt kezdtek együtt születésemkor a kurvázásommal, a Révész utcai Dudásné összes felsorolt csapásának nálunk lévő gyilkosaival.

A szürke nadrág Hársfalvi Joláné volt, engem beöltöztettek a nadrágjába, miután semmim sem volt már 1967. óta, kedzték a Keresztesi Nelli pusztító népének tetteit, kivégzéseit, de nem tudták befejezni, mert megérkezett Müller Péter Sziámi az Árpád utcán nyaraltatva a karcsaiakat, az összes betegséggel már a Balatonon, műanyag kancsal medvéjével Brigittához juttatva, hogy kezdőik ismét a PUnk Nagy Feró kivégzőivel a műanyag kommunizmus. Az itt rám adott ruhák, kivéve a farmert, amit azért vettem, hogy boltba járjak benne, együtt a barna széldzsekivel, kék moher pulóverrel, a többi mind saját főszereplőit jelentette kivétel nélkül Szabó világ-könyvtárának egykori tökéletes Vénusz ellen berendezett lezárt határaival sátán népének egész bibliájával tisztulva Vénusz áldozással Székesfehérvár Fehér ruhájával trapéz holdjáróval az azóta sem férjhez ment Ardó Zsigájához Ménesi cigánytelepének.

A mackó nadág miatt cirkuszoltam, amit rám adták apáékkal, hogy abban kiránduljak, felvettem ómasztáné ruháját szandállal, ebben mentem Szép Pálékkal, amik ismételték rajtam anyám sorsát már Kékesfürdőjére Nagymilac alatt jéghideg vízű tiszta forrásnak. A mackó nadrág egykori medve turista népének ruháját jelentette az öcsémre ráadott mackó nadrággal együtt, engem beöltöztetve magyar kislányának egykori Romániának, együtt fotóztak le minket, levágták a hajunkat odatett ollójukkal, míg anyám vasalt velük együtt a konyhában. A göndör tincseinket vágták le, amivel kezdhettek egykor a medve hatalmas óriás szörnyének emberekkel együtt élt kommunista világának Kata gyümölcseiben berendezett szereplőivel a Tibor postás sorsaként, szőke Medveczky Ilona, mint határozatlan halak Vörös Oroszlánjával összes halakkal, reformátusokkal, amik az idetett őz Belinczkynével az okkultista vérfürdősök utcájába együtt a Sándor néven idetett farkassal gyilkolták le a medve embereit Ázsia előtti országban itt rajtam ismételve mindent MÉnesi Tiibor postást hozó Turcsányi baráti körével mindent megbeszélő, hogy ki vagyok, miért kiabálok, azt hitték, elmebeteg vagyok maguk helyett, a cigánytelep Rákóczi téri Bodorné nemi kivégzőivel ment a médiába, amik megölték az orvososait azoknak, akik kiadták a szívvel rendelkező romantikus Julia és többi könyvek íróit, Romantic lehetett a kezdetük, majd jött a feketevonatja Ménesinek, hogy nem ment vissza a múltba, Fenyő Miklóssal együtt, végig a medúza zeneszerzőjével együtt járva születésem óta, aki félt nálunk Bodor pusztítótól

A feketevonat Urbán által megrajzolva egykori Ázsia előtti emberek lakta Kohárik isten népének gyilkosait jelentette, nem Ménesi cigánytelepét Ózddal, hanem Mátainé Katikát, aki helyett nem szerethetett senki, nem Simon Éva börtön gyilkost, sem Simon Ilonát Végh Antal Müller könyvéből.
A Mátainé vonatát, amin utaztam a Bertalan utcára tették, mivel meghagyták az összes Katalint azóta, amióta átvették a Zirkuli Katalin könyvét a világ minden részén végrehajtott rám váró egyetlen Katalinjával születésemkor a világnak, az addig rajtuk végrehajtott kerékbetöréssel, kivégzésekkel, boszorkány égetésekkel, mind Vatikáni ufókísérettel járó megtörtént történelmet jelentettek.

Mindent szétrongáltak születésem óta, mocsokkal, sárga lével Duna tévével együtt falra tapasztott kormával Kormos Kornéliának a Tatárdombján egykori démonjuknak hoztak ide azzal a saját Smidt Zsolt könyvvel rendelkező szlovákiai emberek mészárosát, azzal, hogy engem kimostak a mocsokból.
Minden mindig rossz volt, nem tudtam szerelőket beengedni 1983. óta, itt pár éve engedtem be a saját már felfoghatlan Tircs Mária anyám betegsége lakásában együtt a három lépcsőházban elromlott dolgokat nálam tönkre téve, hozták a saját szerelőiket, mint Bukta Ferencet Gondos Gabriella rokonsággal saját orvos állítással diabéteszesként, Virág Ferencet, akit felismertem Virág Erzsi velem szőlészetibe járó egykori kommunista nevéről. Virág Erzsit szerettem, a pályafenntartáson dolgozott, ahol csúfolták és megbüntették azzal, hogy pénzt lopott Cselényi helyett, nem hittem el, hogy Erzsi tolvaj, de a fia már az volt.

Az összes általam írt írást Vargák könyveivel, Cseh könyveivel, mindig a Varga Rózsa névhez érve feszületre téve engem bábkirályok helyett, sátán Krisztusai helyett néhai Szabó István engem Zoltán Erika helyett meggyalázott II-es elméjük szörnyével kezdték elölről az idetett Vénusz mészáros Szabó lyukas szívú világkönyvtárát.

Ezek valamennyien állatok.

Amit ellopott Bodor pók, fekete hasszorítómat újként vásárolva Brigitta által, rongyosra szurkált fehérneműim után folytatva a cigánytelep csipkébe öltöztetését, mert ezek kurvák.
A fekete-fehér állandó szín, amit felvettem, mert szerettem őket az enyéim voltak.
Sissyje Ménesinek egykori osztrák területen nem ismerte még az edelényi mocskos világban koszosan, tetvesen játszott csillagrendjét sem egykori Sissy palotás idejéből rádiójával együtt a csillagrendnek, amik akkor közösen végeztek a szerbiai emberek kivégzése után Petőfi Sándor csillagrendjével.

Ménesi és Bodorné cigánytelepét Müller Péter halál ruházta fel azzal, hogy így végezzenek velem, mint kurvák sorsát rajtam végrehajtó cigányaival Ómasztánénak, összes Ildikójának, Erikájának, Annájának, Mariannájának, Katalinjainak, Ágnesének, halak szülöttjeiknek minden reformátusával a sátánnak, minden tompalátóval, akiket Lucifer megsebesített, minden Edittel, amik Pál utcai fiúkkal ismételtek, minden általam már eddig felsorolt nevével az általuk meggyalázott kivégzett, megcsonkított egykori Nagypán Zirkuli Katalin könyvének.

Mivel én voltam a világ felett szeretet istennőjeként, nem láttam ezeket Ilivel együtt, mert ők a Bertalan utcai mészáros Ágival berendezett horror végrehajtói összes filmjükkel együtt összes zsidójával, Nemesekkel frisseként, új orvosokkal, amik semmiről sem tudnak, végig a világegyetem általam soha nem látott általuk végrehajtott tetteiket hajtották végre rajtam és Benkő Lajoson.

Ménesi Kopcsikékkal, Derláné báránnyal, kék és vörös ufójával a vatikánnak Editjeivel a mindig sztrapacskát evőknek, Hogya Máriával, őrült Johannájukkal köves teljes egészével Labodával, mint labodai kaloda állandó főszereplőjével, az ott megjelent szereplőkkel, mint egykori ányék Szabó Irénnel és Erzsébettel, Iski Istvánnal, Pikor JÁnossal fél barcikával, minden Zsuzsájával Posta Gusztávnak Nyertes Zsuzsa véggel külön járva MÉnesi cigánytetepével együtt árulták ki kurvaként maguk helyett beöltöztetve őket az ufóik ruhájába a Noé vízözön utáni embereket. Azóta van Ménesi cigánytelepe Ágnesekkel együtt főszereplővé téve minden Pszichografológiai szörny szerepében.
A barakkos legyek első pillanattól a pókokkal, állatokkal, minden kígyójával a sátánnak, minden fertelmével a horror filmjeikben bemutatottakkal együtt gyilkolnak gyaláznak tökéletes embereket angyalokat Noé vízözön óta.

Most hagyták egyedül életben a többi könyvíró elégetése közben Göncz Árpádot, mivel Szabó Istvánt lyukas szívével, várva Vénuszt meg akarták semmisíteni LÁzárral együtt és sötétkapus dögjeikkel, amiről mindenki tudott.

A kosztümök és jelmezek, ahogyan a börtön orvos Zsoldos mondta, miért a Bodrogba fojtották, mind MÉnesi cigánytelepének rajtam való beöltöztetéssel Ágnesek helyett minden Halak és református kitermelésével ellenünk, mint saját egykori népek általuk legyilkolt utolsó emberei gyilkosait kezdték el az égi seregével egykori Japánnak, genyó istenükkel, földöntúli hatalommal Derláné vatikánjával, az összes sátán szerepjővel pár kivétellel a Vénusz nem szeretésével együtt a meghagyott Katalinok kerékbetörése mellett Orbán Viktor cigány mészáros helyett végig cigányok sorsát rajtunk végrehajtva megállás nélkül, nem lehet felfogni ép ésszel Benkő Lajos óta.

Éhes vagyok, ismét korog a korláti cigányok miatti nyákkal telerakott gyomrom, számban Nagy Anna állandó túlélő halál leheletével, minden dohányos füves alkoholista öcsém áldozásának folytatásaként a vatikán által kivégezve azok helyett, amik szívinkfarktusom óta pók által odaszegezve az ágyhoz szívinfarktust kaptak, kivéve Bakos József első analfabétát.

A holdjáró cipők és ruhák berendezői Müllerék voltak, valamennyi ufó népük részt vett a Vénusz áldozásban.

Tegnap lányom bevásárolt kenyeret és tejet, meg szalámit, eltűnt a lakásból az ennivaló, azt sugallták, hogy a pók már nincsen itt, éhes vagyok, dübörög a gyomrom, de szeretnék enni, de szeretnék a Kati néni mellett konyha kukta lenni volt a kezdete Kőrössy Katalin MÉnesi ózdi nemi kivégzőjének az emberek ellen folyamatosan bevetve az összes szőkéjével együtt, amiről senki sem tudott, mert külön jártak, Kati néni az összes konyhásával a világnak sajátjuk volt, mint a lenni, vagy nem lenni, kiskoromban nekem mondott, nem tudván, hogy kivégzésre hoztak, Lenint játszó legyei a barakkosoknak.

Nekem azért mondták el ezeket a mondatokat,mesélték el a sorsukat Tulpárék Csabaiékkal, akikhez jártam másfél éves korom óta beszélgetni, hogy leleplezzék az indiai lótuszvirágos halottakkal, amik velem együtt voltak Újhelyben mindazt amit tettek az emberekkel és rájuk vigyázó angyalokkal az egész világon. Ott elmenekültek, mert megjött MÉnesi Müller halálnépével.

Az ennivalót ők vették el a cigányteleppel Nagy Anna halottjaival, Szabó Gábor halálnépével, az ózdi 666 többszáz éve mészárló, teljes világot átcserélő iszonyataival a kommunkációs és zenei tehetségek felfoghatatlan módon történő kivégzőiként.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: benzinkutasainak, szívinkfarktusom, környezetellenes, csillagrendjével, kannibalistáinak, összesárgították, bemutatottakkal, cigánytelepével, világkönyvtárát, szívelvevőilvel, végrehajtásával, kacsaszájúaknak, cigánytelepének, beöltöztetéssel, reformátusokkal, zeneszerzőjével, szőnyegbombáját, cigánytetepével, diabéteszesként, embergyilkosság, kannibalistának, kannibalistával, kerékbetöréssel, főszereplőjével, végrehajtottak, felfoghatatlan, kitermelésével, szivárványként, cigányteleppel, csillagrendnek, földönkívüliek, belinczkynével, földigilisztáé, felvonultatott, szülöttjeiknek, reformátusával, fertelemnek nemi, halálnépnek Zsókáival, törökök előtti, fordítása alapján, besenyői reikis, űrszörnyekkel berendezett, fordítás szerint, jövő népével, egész világ, forgószélről szóló, polgármesteri hivatalba, újhelyi idehozott, könyvanyaggal pályázzak, egész miskolci, kozmetikai bolt, közben cigányok, Szabó István, Kohárik Isten, Lázár Stefánia, Cseh Károlynak, Túri Ferenc, Vaszlej Mitta, Christian Morgensein, Herta Steiner, Silja Walter, Erich Fried, Szergej Jeszenyin, Cseh Károlyné, Müller Péter Sziámival, Vass Tibor, Csepregi Évának, Jászter Gyulánénak, Nagy Anna, Benkő Lajos, Felföldi Gábor, Kopcsikné Ménesi, Hogya Máriáékkal, Borsod Online, Hornyák Babiék, Hársfalvi Joli Keresztesi, Évájával Moór Mariannával, Zoltán Erika, Moór Rogeré, Kaposvári Sándor, Dojcsák Ibolyának, Törőcsik Marinak, Bordás Irénnek, Brigitte Bardothoz, Brigitte Bardot, Szajkó Katalin Lázárékkal, Kőrössy Katalin, Bodorné Ágnes Rákóczi, Rácz Melindáé, Erdős Évával, Szabó Irénnek, Herman Ottó, Mátainé Katikának, Juhász Piroskájával Libiának, Molnár Csillájával Német, Pálffy Gyula, Hársfalvi Joláné, Keresztesi Nelli, Müller Péter Sziámi, PUnk Nagy Feró, Székesfehérvár Fehér, Ardó Zsigájához Ménesi, Szép Pálékkal, Kékesfürdőjére Nagymilac, Medveczky Ilona, Vörös Oroszlánjával, MÉnesi Tiibor, Fenyő Miklóssal, Mátainé Katikát, Simon Éva, Simon Ilonát Végh Antal Müller, Zirkuli Katalin, Kormos Kornéliának, Smidt Zsolt, Tircs Mária, Bukta Ferencet Gondos Gabriella, Virág Ferencet, Virág Erzsi, Virág Erzsit, Varga Rózsa, Sissyje Ménesinek, Petőfi Sándor, Müller Péter, Nagypán Zirkuli Katalin, Benkő Lajoson, Ménesi Kopcsikékkal, Hogya Máriával, Szabó Irénnel, Iski Istvánnal, Pikor JÁnossal, Zsuzsájával Posta Gusztávnak Nyertes Zsuzsa, Göncz Árpádot, Szabó Istvánt, Orbán Viktor, Bakos József, Kőrössy Katalin MÉnesi, Tulpárék Csabaiékkal, MÉnesi Müller, Szabó Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Irgalom és ítélet  Maradék idő  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  György napra  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Vannak arcok  A keserű igazság  Facebookon kaptam  A végzet az  Messziről jött ember  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Emlék  Jó éjszakát  Esti kép  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Jó éjt  Beney Zsuzsa - Tavasz  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Gizike bar...  Paul David Tripp Április 25  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Tehetségtelen gyerek nincs.  Két tekintet van  Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Jó éjt  Irgalom és ítélet  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 25  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Paul David Tripp Április 26  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Tehetségtelen gyerek nincs.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Bizonyos kulturális szint nélk...  A Föld napja  A végzet az  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam Krisztinától  Önmagaddal nem lehetsz elégede... 
Bejegyzés Címkék
fertelemnek nemi, halálnépnek Zsókáival, törökök előtti, fordítása alapján, besenyői reikis, űrszörnyekkel berendezett, fordítás szerint, jövő népével, egész világ, forgószélről szóló, polgármesteri hivatalba, újhelyi idehozott, könyvanyaggal pályázzak, egész miskolci, kozmetikai bolt, közben cigányok, cigányok sorsát, lányom vezet, halottak helyett, nyelvem támadója, méhembe tett, piros szín, kurváké volt, fekete reverendás, római egyházat, halálnép által, ördögökkel együtt, fekete szín, föld vörös, vége mindig, emberek elevenen, római egyháza, templomaikba menni, halált jelentették, varjakkal együtt, egész világon, saját butikot, földönkívüliek almazöld, végrehajtott tetteiket, halálnépe Müllernek, derekamat Felföldi, zöld színű, babákkal együtt, kínai nadrágot, szivárvány szövetség, lila színt, világrészeket örök, szürkétől féltem, kéket munkásruhaként, elektromos munkásosztály, sárgát soha, rózsaszín ruhát, fehér ruha, fehér kosztümömet, fekete overáll, akkor berendezett, tornázásnak Bocskorra, mintás ruhákat, közönséges embereké, bordás földig, idetett Gulyás, romániai temetői, fehér-zöld csíkos, ruhái közben, világ-könyvtárát Szabó, jövőre MÉnesi, rengeteg eleven, testemnek összes, nemi szervem, fehér menyaszonyi, földönkívüliek ruhája, táskájával együtt, karcsai Szabó, oroszban lévő, ufónép almazöld, orosz ufónép, cigányaival Bodornéval, kosztüm tetejét, utcára megmutatni, menta kabátját, szürke nadrág, összes betegséggel, műanyag kommunizmus, barna széldzsekivel, többi mind, mackó nadág, mackó nadrág, öcsémre ráadott, hajunkat odatett, göndör tincseinket, medve hatalmas, okkultista vérfürdősök, medve embereit, cigánytelep Rákóczi, orvososait azoknak, szívvel rendelkező, feketevonatja Ménesinek, medúza zeneszerzőjével, feketevonat Urbán, összes Katalint, világ minden, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2332
  • e Hét: 9805
  • e Hónap: 16046
  • e Év: 68312
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.